06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

VAbulous wordt VAbulous Online

apr 4, 2020

Pop-out foto

De afgelopen tijd heb ik erg goed nagedacht en onderzoek gedaan naar wat ik écht tof vind om te doen. Waarmee ik ondernemers zoals jij het allerliefste wil helpen. Omdat ik er in geloof. En omdat ik daar échte meerwaarde mee kan bieden.

Ik ben altijd al een ongelofelijke Pietje Precies.

Zolang als ik me kan herinneren, stond ik meteen vooraan als er iets georganiseerd moest worden. Feestjes, familiedagen, als vrijwilliger binnen het Oeteldonkse carnaval. Ook een verhuizing levert mij geen stress op, maar haalt mijn organisatorische aard naar boven. Alleen moeten aan het eind van de verhuizing de foto’s aan de wand wat mij betreft wel waterpas hangen, anders trekt mijn timmermansoog zo.

Tijdens mijn banen in loondienst kwam mijn perfectionisme ook geregeld naar voren. Ik zorg er altijd voor dat alles áf is. Bloemetje op tafel, kaarsje aan. Final check op het projectplan voor het naar de klant gaat.

Eigenlijk zet ik die puntjes al op de i sinds mijn schooltijd. Op de middelbare school deed ik al de hoofd- én eindredactie van de schoolkrant en tijdens mijn vervolgopleiding de laatste check voordat een projectopdracht werd ingeleverd. Er mocht van mij geen spel- of taalfout meer te vinden zijn.

Taal is sowieso wel echt mijn ding… Sinds de brugklas schreef ik ieder jaar mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal. De laatste jaren kwam ik zelfs rond hetzelfde aantal fouten als de wedstrijddeelnemers in de Eerste Kamer.
En als ik ergens een professionele tekst lees, bomvol fouten, knap ik daar echt gigantisch op af.

Wat ik nu dan ga aanbieden?
Ik word er ontzettend blij van als een ondernemer goed voor de dag komt. Juist in de online wereld van vandaag. Als álles klopt. De teksten, het taalgebruik, de schrijfstijl, de spelling. Juist gecombineerd met de huisstijl passend bij jouw concept. Dat je website en social media matchen met wie jij bent en wat jij jouw klanten te bieden hebt. Én dat je daarop goed gevonden wordt!

En daarom help ik jou als energieke, zelfstandig ondernemer voortaan met je online verschijning, zowel voor als achter het scherm.

Want ik ben een perfectionist en daardoor kom jij VAbulous Online!

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
VAbulous Online huisstijl

VAbulous Online huisstijl

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd...

Lees meer