06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

VAbulous Online huisstijl

mei 18, 2020

Pop-out foto

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.

In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd kleuren droeg die eigenlijk niet heel goed voor mij waren. En op die kleuren had ik ook mijn oude huisstijl gebaseerd. Tijd voor een flinke omslag dus nu.

Met behulp van de kleurenwaaier die ik toen meekreeg, heb ik daarom nu mijn nieuwe kleuren bepaald. Mooie stoere, warme tinten die een mooi geheel vormen.

Kleurwaaier

Ook mijn logo mocht wat anders worden, en na wat proefballonnetjes kan ik je nu mijn nieuwe logo presenteren. Wat vind jij ervan?

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
SEO Cursus

SEO Cursus

Ken je dat? Heb je een prachtige website… wordt ie nauwelijks bezocht. En als ie wel bezocht wordt, levert het je geen klanten op. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Om te zorgen dat je website...

Lees meer