06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

SEO Cursus

apr 17, 2020

Pop-out foto

Ken je dat? Heb je een prachtige website… wordt ie nauwelijks bezocht. En als ie wel bezocht wordt, levert het je geen klanten op. Dat is natuurlijk niet wat je wilt.

Om te zorgen dat je website goed gevonden wordt, is het belangrijk om te zorgen dat deze SEO-proof is. Google moet blij worden als ie op jouw website komt. Maar nog belangrijker, je klanten moeten blij worden als ze jouw website bezoeken.

Vroeger was Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, een kwestie van wat tagjes toevoegen en vooral de zoekwoorden heel vaak terug laten komen in de tekst. Gevolg: websites met teksten die niet uitnodigen om verder te lezen en die absoluut niet zorgen voor blije bezoekers.

De techniek ontwikkelt zich razendsnel en de algoritmes van Google worden zo vaak aangepast, dat deze trucjes niet meer werken.

Om toch te zorgen dat je website goed gevonden wordt, is het dus belangrijk SEO op een goede manier toe te passen. Hierin heb ik me de afgelopen weken verdiept met de online trainingen van Alain Sadon van SEOguru.

Tijdens deze trainingen heb ik geleerd om SEO goed toe te passen bij het schrijven van teksten, maar ook om de technische achterkant van een website te optimaliseren. Geweldig interessante materie en ik kijk er dan ook naar uit om dit in de toekomst voor al mijn klanten in te zetten.

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
VAbulous Online huisstijl

VAbulous Online huisstijl

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd...

Lees meer