Deze afgelopen weken ben ik al het geleerde in praktijk aan het brengen en aangeschoven bij diverse netwerkbijeenkomsten.

Begin deze maand was daar Open Coffee Den Bosch in de Verkadefabriek. Ik wou hier al een tijdje naar toe gaan, maar steeds was het lastig qua planning. Nu lukte het éindelijk wel!

Een leuke ochtend waarin ik een aantal nieuwe mensen heb ontmoet, en ook weer een hoop waardevols heb geleerd.

Hans Janssen van Open Doors Company gaf een workshop over Pitchen…

Als je mijn vorige blog over verkopen hebt gelezen, kun je je voorstellen dat ook een pitch houden niet bepaald mijn favoriete bezigheid is.

Hans’ manier van vertellen werkte aanstekelijk en hield mijn aandacht goed vast. Leuk hoe hij dagelijkse situaties weet te vertalen naar zijn verhaal over pitchen. Ik heb me daarop ook ingeschreven om zijn 2daagse cursus te gaan volgen.

Ook tof! Tijdens de workshop kwam Marcel naar voren om zijn pitch te testen voor de groep. Of de pitch ‘technisch’ gezien nou zo goed in elkaar zat, is bij mij niet blijven hangen. Maar effectief was ie zeker! Marcel kan me hopelijk van mijn rugklachten af helpen.
Na de workshop dus direct aan zijn mouw getrokken en inmiddels heb ik de intake al achter de rug. Met een hoop huiswerk naar huis, om stevig aan de slag te kunnen gaan.

 

Verder was ik deze week bij een diner van Bites & Business in Rosmalen. Een gezellige ontspannen bijeenkomst met ondernemende dames. Helaas ligt het in onze regio momenteel nog een beetje stil, dus eens over nadenken of dat een vervolg gaat krijgen voor mij.

 

Tot slot vandaag een hele fijne werkdag samen met mijn buddy Lilian, van Piccalilly Connects. Hoewel we allebei ons eigen ding doen, geeft iemand tegenover je toch net lekker de kans om tussendoor even te sparren en gewoon een andere kijk op dingen mee te krijgen. Dit houden we erin!