06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

Kleur bekennen!

feb 20, 2020

Pop-out foto

Ik weet natuurlijk al een tijdje dat die nieuwe domeinnaam eraan zat te komen en dat ik dan alles om wil gooien.
En al lange tijd staat het op mijn verlanglijstje om een kleuranalyse te laten doen.

Zodoende volg ik Astrid Dinissen van Mooi Zo! al geruime tijd op Facebook. Vrijwel dagelijks deelt zij inspiratieoutfits en leuke tips hoe kleuren het beste in je naar boven kunnen halen.

Nu draag ik eigenlijk altijd wel iets kleurigs, maar steeds vaker heb ik moeite om kleding te vinden waarvan ik zeker weet dat het mij laat stralen. En een nieuwe website, en dus nieuwe foto’s, zijn een mooie gelegenheid om die kleuranalyse te boeken.

Toen ik Astrid belde, was ze direct enthousiast om met me mee te denken over wat ik wil neerzetten. Zo leuk! En dus was de afspraak al gauw gemaakt.

Gezellig en confronterend… dat vat de middag wel mooi samen. Want waar ik altijd koele kleuren draag, passend bij een wintertype; blijk ik toch echt een herfsttype te zijn en warme kleurtinten beter te kunnen dragen! Het duurde best eventjes voor ik overtuigd was, want ik ben zó gewend aan die harde, koele tinten bij mijn gezicht.

Astrid liet het me zien aan de hand van allerlei sjaals die de verschillende tinten in zich hebben. Een grappig effect om te zien hoe je ineens heel bleek wordt, puur door een ander sjaaltje!

Al met al… I’ve got some shopping to do 😉

Gewapend met een kleurenwaaier en een kleurenkaart kan ik de winkels onveilig gaan maken en voortaan VAbulous voor de dag komen!

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
VAbulous Online huisstijl

VAbulous Online huisstijl

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd...

Lees meer