06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

Gezinsuitbreiding! (op 4 voetjes)

feb 3, 2020

Pop-out foto

Gisteren is een zeer lang gekoesterde wens van mij in vervulling gegaan. We hebben gezinsuitbreiding in de vorm van Australian Shepherd puppy Duke!

Al zolang ik me kan herinneren, wil ik heel graag een hond. Maar als fulltimer in loondienst was de situatie er nooit naar dat ik zo’n beestje het thuis kon bieden wat het verdient.

Maar nu… als Virtual Assistant werk ik vanuit thuis en Patrick werkt ook veel vanuit thuis. Kortom, ideaal om er nu wel voor te gaan! Enigszins toevallig kwam Duke op ons pad, maar wij, en Sam ook, zijn nu al gek op hem.

Hoe kan het ook anders, is het geen schatje?

Ik ben benieuwd of we er over een tijdje nog zo over denken 😉

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
VAbulous Online huisstijl

VAbulous Online huisstijl

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd...

Lees meer