Gisteren was ik voor het eerst bij het VA Café van VA School. Een geslaagde bijeenkomst met een hoop VA’s bij Surf & Beach in Katwijk.

Een uitgebreide en zeer interessante presentatie van Youri Mulder, die ons veel heeft verteld over Online Marketing en sales funnels. Erg boeiende materie en de workflowschema’s die daar op de achtergrond bij werken in processen triggerden mij als logisticus meteen weer. Schema’s…daar blijf ik blij van worden. Voor nu interessant om eens kennis mee te maken, wellicht iets voor de toekomst om verder in te duiken.

Tijdens de lunch heb ik gezellig kunnen bijkletsen met de dames van ons groepje. Ik merk wel dat mijn buddy Lilian en ik er een behoorlijke vaart achter hebben gezet ten opzichte van de rest. Fijn dat dat zo kan, met deze opzet van de training. 

De afgelopen week hadden Lilian en ik al veelvuldig contact gehad over het fenomeen “bedrijfsnaam”… Het lukte maar niet. Eén keer had ik er een topgevoel bij; bleek ie al in gebruik.
Het is wel erg tof om te sparren met mijn buddy, Lilian is echt geweldig! Daar gooi je een kwartje in en er komt voor een heleboel aan ideeën uit. Heerlijk als je zulke creativiteit hebt.

Onderweg naar huis bleef mijn hoofd maar stuiteren, ’s avonds ook nog, en ineens had ik het…

VAbulous” it is!