06-18461190 marieke@vabulous.nl

Blog

Corona

mrt 24, 2020

Pop-out foto

En toen stond de wereld ineens totaal op z’n kop!

Corona…

Het is haast niet voor te stellen dat we vorige maand rond deze tijd nog met een borrel in ons hand, gekleed in boerenkiel met z’n allen in de bomvolle kroegen van Oeteldonk stonden te zingen en feesten. Die jaarlijkse reünie lijkt al eeuwen geleden. En nu kunnen we alleen maar hopen dat de wereld zoals we hem kennen ooit nog terugkeert.

Natuurlijk, sommige aspecten van die wereld kunnen we met z’n allen missen als kiespijn. Het gejaagde, het individualistische, en natuurlijk de invloed op het klimaat.

Maar andere dingen uit deze periode willen we graag meenemen naar de toekomst. De mooie initiatieven die ontstaan, het saamhorigheidsgevoel, de rust in het verkeer. En voor ondernemers, de ongelofelijk snelle omslag naar het digitale werken.

Om me heen zie ik ondernemers best wel even worstelen met hoe ze dit nu handig aanpakken. Sommigen werken eigenlijk nog helemaal niet digitaal en hebben soms niet eens een website.
Social media? Wat moet ik daar nu mee? En al die video-bel-programma’s… Zoom, Teams, Hangouts? Ingewikkeld allemaal… Welnee, niet als je op weg geholpen wordt!

Dus daarom is mijn vraag aan jou:

Wat heb jij nu nodig?

Oudere berichten

Fotoshoot

Fotoshoot

Afgelopen donderdag had ik met Ewouter Blokland afgesproken voor de fotoshoot. Een gezellige en ontspannen ochtend in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Gewapend met een trolley met kleding en...

Lees meer
Shopping spree!

Shopping spree!

Wat een gekke tijden zo! Maar gelukkig keren we inmiddels langzaamaan terug naar het normale en kom ik ook weer wat meer aan mijn nieuwe website toe. Deze krijgt steeds meer vorm, dus wordt het tijd...

Lees meer
VAbulous Online huisstijl

VAbulous Online huisstijl

Een nieuw concept, een nieuwe website. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe huisstijl bij.In februari heb ik een Kleuranalyse laten doen bij Astrid Dinnissen van Mooi Zo! en toen bleek dat ik altijd...

Lees meer